Nosturikuljetus Nastolasta käsin

Teemme nosturikuljetukset pitkällä kokemuksella Lahden seudulla ja muualla Päijät-Hämeessä. Kunnollinen kalusto ja asiansa osaava henkilökuntamme huolehtivat siitä, että nosturi on paikalla sovitussa aikataulussa. 

Tutustu kalustoomme ja pyydä tarjous nosturikuljetuksesta!

Turvallista nostopalvelua

Tarjoamme kattavat nostopalvelut nykyaikaisella nostokalustolla. Nosturia ohjaa aina alan kokenut ammattilainen, joka hoitaa työn turvallisesti - varmalla otteella. Hiab-Nosturi, nosturin koko 17tnm (tonnimetriä). Nosturi on varustettu tukkikouralla ja kahmarilla. Tukkikouralla voidaan nostaa esimerkiksi asfalttia, kahmarilla mm. multaa, kuoriketta, soraa, risuja sekä haravointijätettä. 

Kappaletavaranosturi Palfinger 18002 EH

5 hydraulista puomia + kylmä jatko. Ulottuvuus hydraul. 15 m ja kahdella kylmällä 18,9 m. Nostokyky 12 m / 1 t. Lisävarusteena mm. koura ja kahmari. Maksimissaan 18,9 metrin etäisyyteen voidaan nostaa n. 450 kg painoa. 1000 kg noston voi suorittaa 12, 5 metrin etäisyyteen. 

 

Kun tarvitset ammattitaitoista nosturikuljetusta tai nostopalvelua, ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuorma-autoilija Mika Korkeamäki
Ratsutie 53
15550 NASTOLA

Y-tunnus: 1152110-0
Puh: 0400 490 581

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuorma-autoilija Mika Korkeamäki:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.